3 festivals per despatxar el fred!

#AgendaCFF

Després de l’èxit rotund de l’Animac que ha conclòs aquest febrer, arriben tres festivals singulars que protagonitzen l’última quinzena d’aquest hivern: l’Americana, el Festival Ohlalà! i el NonStop Barcelona Animació. El març es presenta carregat de festivals que ompliran les sales de cinema amb públics i gèneres cinematogràfics diversos a través de llargmetratges i curtmetratges enriquidors d’arreu del món. 

La primera quinzena de març t’ofereix diversitat de mirades a la ciutat de Barcelona amb cinema francòfon, nord-americà, esportiu i d’animació. A més, també et porta activitats pels més petits, seminaris professionals de temàtiques diverses, conferències, tallers i espais de networking. Comencem!

Americana
03-08.03.2020

L’Americana Film Festival és una aparador pel cinema independent nord-americà a Barcelona i, aquest any, arriba a la seva 7ª edició. L’èxit que ha aconseguit any rere any ha provocat la fidelització i l’augment dels espectadors anualment a les seves sales. És el festival de referència sobre aquesta temàtica i una gran oportunitat per conèixer i descobrir Nord-amèrica.

 • Algunes sessions destacades: Americana Tops, Americana next, Americana docs
 • Pel·lícula inaugural: Saint Frances  (Alex Thompson, 2019)
 • Alguns noms claus: Denis Coté, Joselin DeBoer, Steve James, Brenden Hubbard o Drawn Luebbe, entre d’altres.
 • Algunes activitats professionals: Una educación audiovisual, Les del hoquei. Del bar de la uni a netflix. Un estudio de caso.

Més informació a:

https://americanafilmfest.com 

 

Festival Ohlalà
12-21.03.2020

L’Ohlalà! és el primer festival de cinema francòfon de la ciutat de Barcelona. Aquest any, a la seva tercera edició, es consolida com a festival i es converteix en un referent a Barcelona amb la seva temàtica singular. Hi trobaràs les millors obres inèdites més recents del cinema Francòfon subtitulat en castellà i català, totes elles procedents de diversos països com França, Bèlgica, Suïssa, Magreb, Àfrica francòfona, Quebec, entre altres. No te’l pots perdre!

 • Algunes sessions destacades: Ohlalà! la musique, Ohlalà! les enfants, Sección oficial, Ohlalà le doc…
 • Pel·lícula inaugural: La Belle Époque (Nicolas Bedos, 2019)
 • Pel·lícula de clausura: Amour Flou (Romane Bohringer i Philippe Rebbot, 2018)
 • Alguns noms claus: Nathalie Baye, Pierre Deladonchamps, Catherine Corsini o Agnès Jaoui entre altres.

Més informació a:

https://www.ohlalafilmfestival.com 

 

NonStop Barcelona Animació
19-22.03.2020

El festival Non Stop Barcelona Animació és una mostra que trenca amb estereotips i apropa el cinema d’animació a tots els públics, tant petits com adults. Ofereix diversitat d’activitats, curts i llargmetratges que no només us entretindran sinó que ampliaran la vostra visió sobre el que és l’animació. Més informació, pròximament!

I per concloure el març amb l’arribada de la primavera…

 • Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona
 • Offside Fest, Festival, Internacional de Cinema Documental de Futbol
 • Moritz Feed Dog, Festival de Cinema Documental sobre Moda, Cultura i Ciutat