Formació professional | Parlem de responsabilitat jurídica amb Xabier Alonso

El proper 9 d’octubre de 10h a 13h, juntament amb el Festival de Sitges, organitzem l’activitat professional “Adaptem els festivals de cinema a la nova realitat. Formació sobre protocols de seguretat per a persones treballadores i públics”.

En aquesta activitat, dirigida a tots els professionals dels festivals i mostres de cinema, l’advocat Xabier Alonso parlarà sobre la responsabilitat jurídica dels festivals de cinema perquè aquests siguin espais segurs per a les persones treballadores i pels públics. Entre d’altres temes tractarà com redactar protocols de prevenció de riscos de contagi per Covid-19 adaptats a la jurisdicció de Catalunya, alhora que coneixerem el protocol publicat per PROCICAT, les seves possibles formes i el seu contingut a través d’un exemple pràctic. Per últim, repassarem la normativa actualitzada i resoldrem dubtes.

#CulturaSegura | Aquesta activitat dona continuïtat al cicle de formacions i accions sobre responsabilitat jurídica que hem portat a terme recentment. En els darrers mesos hem elaborat uns protocols de seguretat específics (sanitaris, laborals i de públic) en base a la normativa de la Generalitat de Catalunya. Aquesta acció ha estat pionera a tot l’Estat Espanyol i ha comptat amb la col·laboració de Protecció Civil de la Generalitat.

 

Formador | Xabier Alonso
Dia i hora | 9 d’octubre de 10h a 13h
Preu | Gratuït per a festivals CFF, amb inscripció prèvia
Més informació | info@catalunyafilmfestivals.com
Activitat dirigida als professionals dels festivals i mostres de cinema


Preu d’inscripció general: 25€
Socis PANTALLA: 20€
Socis CFF: gratuït