#AgendaCFF | Els festivals de CFF no tanquen a l’agost!

Fotografia del Festival Nits de cinema oriental 2022

Aquest mes d’agost trobarem una programació farcida de diversitat de continguts, gèneres i nacionalitats entre les propostes que ens han preparat dos dels nostres festivals: el Cerdanya Film Festivals i el Galacticat. Volem celebrar l’estiu i les vacances, animant-vos que visiteu aquests indrets plens de cinema i cultura que es troben fora de les comarques barcelonines.


Cerdanya Film Festival
01 – 14.08.2022

Aquest estiu, tens una cita amb el talent emergent a la comarca de la Cerdanya: dues setmanes plenes de projeccions i d’activitats, amb un ambiciós programa professional. Aquest any, el festival destaca per la promoció de les noves cinematografies i els nous talents emergents del panorama nacional i internacional amb un programa de fins a 150 pel·lícules. A més a més, compta amb una nova entrega del Laboratori de Creació Audiovisual i de SMARTfilms, activitats que formen part d’Acció>Cinema.

El Museu Cerdà i, per primera vegada, el Cinema Avinguda, seran les seus oficials del festival d’enguany. La inauguració serà a càrrec de dos films: Sin límite, de Daniel Fernández-Cañadas i Carros de fuego. La travessa dels refugis de Cris Planas i Claudio Urosa. A banda, una de les novetats a destacar d’aquesta edició 2022 és el Cinema Transhumant, projeccions i col·loquis de cinema social a micropobles i el Meeting Transfronterer, una aposta decidida per vertebrar el sector de la regió pirinenca i crear sinergies entre tots els seus grups d’interès.

Més informació


 

Galacticat
15 – 21.08.2022

Arriba la 9a edició de la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, a les terres lleidatanes, en concret al Cinema Majestic i a Tàrrega. Dins de la Secció Oficial trobarem Llargmetratges i Curtmetratges dividits en diferents gèneres: documental, terror, fantàstic, animació i gènere lliure. Per primera vegada també, el Galacticat arranca amb una nova jornada anomenada “Trobada de Talent”, un concurs de talents per posar en contacte creadors audiovisuals amb productors. 

Un total de 17 llargs i més de 50 curts conformen la programació d’aquest any: destaca la presència d’obres de molts països diferents, com ara Estats Units, Japó, Xina o Canadà, que combinades amb produccions nacionals, ofereixen un còctel d’emocions i de riquesa inmensa. Podrem gaudir de títols com Hideout de Yen Kuang Chen, Esme, My Love de Cory Choy o Fulci Talks d’Antonietta De Lillo. 

Més informació