#AgendaCFF I Seguim amb el millor cinema del mes de març

Fotograma ‘20.000 especies de abejas’ projectada al D’A Festival Cinema Barcelona

Seguim amb el més de març i els seus festivals!


Brain Film Fest

15-19.03.2023

​​El Brain Film Fest és un festival internacional de cinema sobre el cervell impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat per Minimal Films. A través de la creació audiovisual i la divulgació científica mostra a la ciutadania, d’una manera pròxima, la polièdrica realitat del cervell, des de les seves capacitats fins a les seves malalties i condicions. És l’únic festival a Europa d’aquestes característiques i se celebra anualment des de 2018 en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc de la Setmana Mundial del Cervell, una campanya global per a incrementar el coneixement sobre el cervell i l’avanç i beneficis de la recerca.


Moritz Feed Dog

22-26.03.2023

Una mirada a la moda des del cinema.

Des de la seva creació l’any 2015, la moda és l’eix central de la programació del Moritz Feed Dog. Edició rere edició, el festival ens acosta a la riquesa i complexitat d’un fenomen cultural en constant transformació.

La moda com a reflex de la societat i la seva idiosincràsia és la protagonista de les produccions i activitats que promou cada edició del Moritz Feed Dog.

Les projeccions i activitats paral·leles que tenen lloc durant els dies del festival reivindiquen la ciutat i els seus carrers com un inspirador ecosistema de la moda actual.


D’A FESTIVAL CINEMA BARCELONA

23.03-02.04.2023

Una cita cultural imprescindible de la primavera barcelonina.

Des del 2011, el D’A Film Festival ens convida a gaudir d’una acurada programació de les millors produccions que es poden veure als festivals nacionals i internacionals.

DireccionsTalents i Un impuls col·lectiu són algunes de les seccions del festival que apleguen el cinema independent nacional i internacional més actual, de directors i directores de referència i també d’òperes primes de cineastes per descobrir.

A més de les projeccions, el D’A proposa cada any diferents activitats, com una Jornada Professional que reuneix diferents agents del sector, o propostes com la Sala Jove, que acosta el cinema d’autor al públic més jove amb diferents sessions en què aquest es fa seves la butaca i la paraula.