#AgendaCFF | Acabem l’any amb el millor cinema de desembre

Fotograma de ‘La consagración de la primavera’ projectada al Festival Inclús 2022

Arribem a l’últim més de l’any pero no per això amb menys cinema. Encara pots gaudir del Festival Inclús, del REC, assistir a la formació d’Imaginaris Feministes i acabar de seguir l’Alternativa i el Dart a través de Filmin.


Inclús Festival Internacional Cinema i Discapacitat
29.11.2022 – 5.12.2022

Inclús el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, cumpleix 10 anys promovent les obres audiovisuals sobre diversitat funcional, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent. A més, comparteix i fomenta l’ús i el coneixement de l’accessibilitat audiovisual, essent un festival que estira el cinema a audiències que normalment no tenen l’oportunitat de gaudir-ne.


REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona
30.11.2022 – 7.12.2022

El Festival REC encara la seva 32 edició amb una programació internacional plena de nou talent, novetats i estrenes que seduiran el públic amb grans títols, alhora que reflexionen sobre els principals temes i reptes que defineixen la nostra actualitat més immediata. Les propostes d´enguany captaran l´atenció del públic sobre els principals canvis mediambientals, mediàtics i socials que vivim.

Aquest any, el Festival REC-que es durà a terme del 30 de novembre al 7 de desembre-presenta les òperes primes més destacades de tot el món i els llargmetratges d’estrena internacional al Teatre Metropol, la principal novetat d’aquest any.


L’Alternativa i el Dart a Filmin
24.11.22 – 12.12.2022

L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona i el Dart Festival de Barcelona de Documental sobre Art Contemporani, encara no han acabat, pots gaudir de la seva programación online a Filmin fins el 12 de desembre de 2022.


Imaginaris Feministes
18 – 23.10.2022

Dins el projecte Acció>Cinema, Catalunya Film Festivals en col·laboració amb Drac Màgic ofereixen una formació transversal per a tots els departaments dels festivals per abordar les diversitats de la nostra societat i analitzar com les veiem, les treballem i les integrem en els nostres equips, programacions i comunicació.

La formació es farà el proper dijous 15 de desembre a partir de les 10h i fins les 13:30h a l’aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona–CCCB (Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona).