No ens aturem davant la quarantena! #JoEmQuedoACasa

Donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint per l’estat d’alerta vers el Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats, des del Catalunya Film Festivals, com molts de vosaltres, estem treballant des de casa! Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres a través de l’email info@catalunyafilmfestivals.com i el telèfon +34 666 59 13 41 (de 9- 14h i de 15h -18h). Estarem encantades d’atendre les vostres peticions!

Moltes de les empreses i treballadores culturals s’estan veient afectades per les mesures de confinament recomanades o imposades per les autoritats. Per tal de donar visibilitat a l’impacte que està causant a nivell econòmic, humà i de sector, l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural (l’APGCC), altres associacions i entitats professionals de la cultura obrim un formulari que pretén recollir dades d’espectacles, formacions, programacions i activitats professionals culturals en general que s’han vist afectades per aquesta situació. 

Consulta i respon el formulari:

Fent front a aquesta realitat, la cultura, està incentivant moltíssimes iniciatives per no perdre el seu ritme i màgia. Què us sembla si en comentem algunes i omplim els dies de confinament amb propostes d’allò més engrescadores per a tots els públics?

Us animem a seguir-nos les nostres xarxes socials @catalunyafilmf (Instagram i Twitter), uneix-nos sota el hashtag #CFFSuma i fem que les propostes cinèfiles dels festivals no s’aturin!.