El millor Cinema Esportiu del món, al Bcn Sports Film 2017

De les més de 400 pel·lícules inscrites al BCN Sports Film 2017, provinents de 40 països, una vuitantena competiran en la secció oficial de la 8a edició del festival, que tindrà lloc del 8 al 12 de maig.

Pel·lícules com Steve McQueen: The Man & Le Mans —secció Cannes Classics al Festival de Canes 2016—, El caso Fisher —estrenada al TIFF de Toronto el 2014—, Hopptornet —secció oficial a la 66a Berlinale Shorts Competition— o Let’s be Frank —secció oficial a la 65a edició del Festival de Sant Sebastià— configuraran la vuitena edició del festival de cinema esportiu més important del món.

24 sessions monogràfiques —dedicades als esports més populars i als més singulars, així com a esportistes anònims i d’elit (com l’escalador Carlos Suárez, protagonista de Morir por la cima, o Nadia Comaneci)— seran les protagonistes del BCN Sports Film Festival 2017.

El festival amplia els espais de projecció a nou seus oficials: a les ja consolidades —el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel— s’hi sumen els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat, l’Auditori de Sant Martí, el Centre Cívic Fort Pienc, el Centre Cultural la Casa Elizalde, els Cinemes Girona, la Biblioteca de Ponent de Sabadell i la Biblioteca Districte 5 de Terrassa. Un any més, una selecció de la programació del BCN Sports Film s’exhibirà als Centres Penitenciaris de Catalunya.

La majoria de sessions s’adrecen a tots els públics i totes són d’accés gratuït.

Per a més informació sobre la programació, consulteu el web.