Una programació de cine! Pelé, Yelena Isinbáyeva, Kobe Bryant, Kilian Jornet, Kai Adam i Cris Sharma són alguns dels protagonistes

Bcn Sports Film Festival arriba del 2 al 6 de maig.

Un any més, el millor cinema esportiu de l’any arriba a Catalunya amb produccions documentals, de ficció i animació, totes reconegudes per un palmarès excepcional. Una ocasió única per gaudir de les millors produccions audiovisuals contemporànies relacionades amb el món de l’esport, la majoria, inèdites al nostre territori.

Aspectes de l’esport com l’esforç, la competició o el joc net es compaginaran amb altres temes desconeguts pel gran públic, com l’humor, l’erotisme, els refugiats, el dopatge, la dona i l’esport, o els esports minoritaris, sempre amb imatges espectaculars que no deixaran el públic indiferent.

A la programació hi destaquen, per exemple, el llargmetratge Paradigm Lost, que es va presentar a la darrera edició de Cinema Sauvage al Festival de Sant Sebastià; el curtmetratge Dear Basketball, recentment guanyador de l’Oscar a la millor animació; Roller Dreams, estrena a l’Estat espanyol; Pelé – O Rei Desconhecido, amb imatges d’arxiu inèdites de la mítica estrella del futbol, gravades dins i fora del terreny de joc; o els episodis de la sèrie The Tiniest Man in the World, de la mà de l’animador argentí Juan Pablo Zaramella.

Totes les sessions tindran l’entrada gratuïta.

Més informació