IN-EDIT Barcelona

Festival Internacional de Documental Musical

Des de la seva creació, l’any 2003, IN-ÈDIT s’ha convertit en el festival dedicat al documental musical amb més públic del món (més de 30.000 espectadors a Barcelona) i seu central d’una xarxa que ha arribat a països com Xile, Brasil, Mèxic o Alemanya, i també a capitals espanyoles com Madrid o Bilbao.

L’IN-EDIT aposta per acostar el cinema als amants de la música a través de propostes eclèctiques que fusionen les dues arts (amb presència en esdeveniments com el Sónar o el Primavera Sound). A més, a través de la col·laboració amb festivals com Territorios (Sevilla), Dock of the Bay (San Sebastià), Cineuropa (Santiago de Compostel·la) o S.O.S 4.8 (Múrcia), i institucions com el Cabildo de Lanzarote o les Filmoteques de Múrcia i La Corunya, ocupa un lloc preeminent dins l’Estat en la seva categoria.

El festival és també un espai de difusió cultural especialitzat en documental musical i altres gèneres audiovisuals centrats en la música, i exerceix com a distribuïdora, gestora de drets i productora. A través d’IN-EDIT TV, és, a més, una plataforma web de vídeos a la carta.

https://www.in-edit.org/webapp/