Les inscripcions per DocsBarcelona 2017 estan obertes

DocsBarcelona és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un punt de trobada per a professionals de tot el món. L’espai idoni per donar a conèixer el teu projecte documental a potencials finançadors i distribuïdors.

El 25 i 26 de maig de 2017, els 40 projectes seleccionats pels Speed Meetings tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. Les reunions seran concertades prèviament segons les preferències dels finançadors i dels projectes.
Per participar, troba tota la informació, tarifes i formularis d’inscripció aquí: http://www.docsbarcelona.com/ed-2017/industria/presentar-projecte/

L’Interactive Pitch es celebrarà el 24 de maig al matí. Es presentaran 4 projectes interactius davant d’una selecció de finançadors, especialment interessats en aquest tipus de projectes, i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

El 25 de maig a la tarda es celebrarà el Latin Pitch. Es presentaran 6 projectes procedents d’Amèrica Llatina davant d’una selecció de finançadors i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.

La data límit per presentar projecte és l’1 de març de 2017 a les 13:00. El cost d’inscripció per projecte és de 10+IVA€.

DocsBarcelona és una inversió profitosa per als productors, el 60% dels projectes presentats estan finalitzats i un 20% més es troben en producció.

Visita www.docsbarcelona.com per a més informació.