Inscriu-te a FFLASH-HUB, Film Festivals Learning and Sharing HUB!

Del 21 al 23 de setembre, al Disseny Hub Barcelona, Catalunya Film Festivals organitza les primeres jornades FFLASH-HUB, Film Festivals Learning and Sharing HUB. Una trobada que ens servirà per millorar els nostres festivals en tots els àmbits, des de la gestió, finançament o subvencions, i també la programació, els nous públics, la comunicació o la sostenibilitat, entre d’altres temes. Ho farem amb ponents internacionals i nacionals de primer nivell que compartiran amb nosaltres les seves experiències en converses, i amb tallers que ens seran de molta utilitat  per a millorar la nostra gestió particular i fer créixer els nostres festivals. Les sessions estan pensades per perfils diversos dins la gestió de festivals, per tal que puguin formar part de les jornades tantes persones de la vostra organització com considereu pertinent.

És per això que, des d’avui, ja hem obert la nova pàgina web, on trobaràs informació sobre la raó i la creació d’aquesta nova plataforma, tota la informació, horaris i programacions de les jornades i enllaços per poder comprar i reservar la teva acreditació!

Des de CFF volem incidir en la importància d’assistir a aquestes primeres jornades, que hem aixecat, amb el compromís estratègic i econòmic de l’àrea d’Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, de l’ICEC i de la Dirección General de Industrias Culturales, Propiedad Intelectual y Cooperación del Ministerio de Cultura. Han apostat pel futur i la millora de les nostres organitzacions i projectes. Tenim ara una gran oportunitat de visibilitzar-nos com a sector, trobar-nos, pensar-nos, conèixer-nos millor i ampliar els nostres horitzons professionals.

Les jornades, amb vocació internacional i sectorial, estan obertes a gestores i gestors de festivals i altres esdeveniments de més enllà de casa nostra. 

Pots consultar tota la informació a: https://fflash-hub.com/