Ja disponible el primer episodi de La Revàlida!

La Catalunya Film Festivals, en col·laboració a La Casa Del Cine, estrenem una sèrie de trobades en format podcast a càrrec de professionals de la comunicació com ho són Mariona Borrull i Víctor Esquirol, que pretenen renovar des de la crítica els debats que marquen la cinefília actual. El passat dia 3 de maig es va dur a terme la gravació en directe del primer episodi, en el marc del D’A Film Festival de Barcelona i, des d’avui, ja el trobareu disponible a IVOOX, i properament a Spotify i Google Podcasts.

En aquest primer episodi, conversem amb Ainhoa MarzolAlejandro G. Calvo, protagonistes a les xarxes socials per les seves crítiques i reviews sobre el Film a Tik Tok, les crítiques i l’auto-censura a Twitter i Letterboxd, i també sobre com escriure sobre cinema de manera més tradicional a formats com YouTube.

Ara et necessitem a tu, oient i tercer/a protagonista d’aquest debat, perquè ens comparteixis les teves impressions sobre el pòdcast. Ho pots fer en format crític, amb un paràgraf, una frase o una paraula, o també afegint qualsevol material audiovisual o de creació pròpia que se t’acudeixi a través del següent enllaç

Aquest nou projecte, que comencem amb il·lusió i amb projecció de continuïtat, també vol desenvolupar-se a través de les xarxes socials i, per això, et convidem a seguir i visitar el nostre nou usuari a TikTok: @larevalidapodcast, on anirem penjant diverses reflexions i missatges de Mariona Borrull i Víctor Esquirol, en companyia de tots els seus convidats i convidades!