Jornada Professional D’A Film Festival: Noves narratives. Distribució i Promoció.

El D’A Film Festival Barcelona convoca la tercera edició de l’espai professional del festival. Després de les dues cites professionals de les edicions anteriors entorn al màrqueting cinematogràfic i a la creació de nous públics respectivament, l’edició d’enguany ofereix una jornada emmarcada sota el títol Noves narratives. Distribució i promoció.

La jornada d’enguany pretén debatre al voltant de la creació de noves narratives i nous formats de creació cinematogràfica, entesos com a eines pel desenvolupament de vies alternatives de distribució i nous mecanismes de promoció del contingut audiovisual, així com extreure’n una visió de les diferents iniciatives i models de negoci que el nou paradigma ofereix.

Una coproducció del D’A amb Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, el Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC i la Fundació SGAE, que pretén ser un punt de trobada professional entre els diferents agents del sector audiovisual i cultural en el marc de la setena edició del festival.
L’acte tindrà lloc el 4 de maig de 2017 a la seu de la Fundació SGAE Catalunya (Passeig de Colom 6, Barcelona). Cal inscripció prèvia.