LABFestivals ” Branding, Sponsoring i Marquèting digital” – 1 i 2 de març

Barcelona Film Commission organitza LABFestivals – formació sobre “ Branding, Sponsoring i Marquèting digital” el proper 1 i 2 de març al Disseny Hub de Barcelona.  Amb la col.laboració de Catalunya Film Festivals. 

La formació està dirigida a professionals vinculats als festivals i mostres de cinema interessats en potenciar la seva marca.

Branding i Sponsoring
Identificar el nostre públic i definir el valor afegit de la nostra marca. Com millorar l’experiència de l’ espectador  i, amb ella, la reputació de la nostra marca. Com crear acords potents i coherents, perquè en el procés de fer i construir la marca del festival podem aconseguir excel·lents beneficis i, fins i tot millorar la pròpia imatge. Formació a càrrec de Pilar Yépez, sòcia fundadora de l’agència Ubica Below i, des de fa més de 15 anys combina el món professional amb la formació de màrqueting digital per a diferents entitats.

Pla de Comunicació
La credibilitat i la relació amb tot l’ecosistema resulten fonamentals. La gestió de la imatge i la reputació de les organitzacions és clau per al seu creixement i desenvolupament. Que es parli millor del nostre producte o marca, tenir més presència als mitjans de comunicació, millorar la relació i comunicació amb els meus treballadors, posar en valor la marca, ser un referent al sector, entre d’altres són alguns dels objectius al definir un pla de comunicació. A càrrec de Josep Maria Brugués  qui ha dedicat més de 25 anys al món de la comunicació empresarial. Ha estat director de comunicació d’empreses com Port Aventura, Roche Diagnòstics, Universitat de Girona i Grup BBDO.

Màrqueting digital 
L’audiència és fluïda, canviant i, es troba disseminada en l’escenari del màrqueting digital. En aquest context, les xarxes socials són importants però hi ha més factors que competeixen per tal d’atraure l’atenció i l’acció del públic. Identificarem els perfils, els formats de contingut i els enfocaments de negoci de les principals xarxes socials i, explorarem com podem utilitzar les eines de màrqueting digital per impactar amb èxit en les noves audiències.  De la mà de Ricard Castellet, CEO de la Barcelona TechCity,  associació de negocis del ecosistema digital. Coordinador del màster Màrqueting Digital de La Salle–Universitat Ramón Llull.

Study Case: Comptarem amb la presència de Tiina Lokk-Tramberg, directora del festival PÖff, Black NigthsFilm Festival de Talliin i Jose Luis Cinefuegos, director del Festival de Cinema Europeu de Sevilla per analitzar els seus casos d’èxit.

Horaris 

Dijous,  1 març

 • 09.30h Recollida acreditacions
 • 10.00h Presentació a càrrec dels responsables de l´ICUB i Barcelona Film Commission
 • 10.30h Branding i Sponsoring a càrrec de Pilar Yépez.
 • 13.45h Pausa dinar
 • 15.30h Intervenció de José Luis Cienfuegos, director del Festival Europeu de Sevilla
 • 16.30h Pausa cafè
 • 16.45h La comunicació a càrrec de Josep Maria Brugués
 • 18.30h Fi de la primera jornada

Divendres,  2 març

 • 09.30h Café
 • 10.00h Intervenció de    Tiina Lokk-Tramberg, directora del Black Nights Film Festival de Talliin.
 • 12.30h Marquèting digital, ponència a càrrec de Ricard Castellet
 • 13.30h Conclusions i tancament

Inscripcions completes

Aforament limitat (45 places). L’ accés serà per ordre d’inscripció al formulari. 
Inscripció: 15€ que inclou el material i els àpats.  
Pagament a ES83 1491 0001 2221 1306 3925 , indicant nom assistent i festival.
Dilluns 26. 02 es tancaran les inscripcions.