L’Atlàntida Film Fest 2018 també parla català

20 pel·lícules de la programació del festival de cinema online de Filmin estaran disponibles en català a FilminCAT, ja sigui en versió original en català o en versió original amb subtítols.

El proper 25 de juny torna Atlàntida Film Fest, el festival de cinema online més gran del món, en la seva vuitena edició. Enguany amplia el nombre de títols seleccionats i comptarà amb un total de 83 pel·lícules, amb Europa com a eix temàtic i el risc i la transgressió com a constants vitals de la programació.

D’aquests 83 títols, els espectadors de FilminCAT podran gaudir d’una selecció de 20 pel·lícules disponibles en català, entre les quals trobem tant títols en Versió Original Subtitulada en català com propostes bilingües parlades en català i castellà (és el cas de “Yo la busco” o “Puta y Amada”).

A més, les projeccions a Palma (Mallorca), seu física del certamen, de les pel·lícules“Diari de la meva ment” (29 de juny), “Daliborek, el youtuber nazi” (30 de juny) i “El Príncep i el Dybbuk” (1 de juliol) s’oferiran al públic en VOSCAT.

La tria de films inclou algunes de les pel·lícules més destacades del festival. Entre elles, títols tan polèmics, com “Holiday”, d’Isabella Eklöf, una de les joies més controvertides de l’any que va crear commoció al seu pas pel Festival de Sundance; o “Permanent Green Light”, debut com a director de l’escriptor nord-americà Dennis Cooper. La vessant documental més crítica estarà present en títols com “El cas Kurt Waldheim”, de Ruth Beckermann, que aborda el curiós cas d’un nazi que va acabar convertint-se en el secretari de les Nacions Unides, o “Casa de Ningú”, òpera prima d’Ingrid Guardiola en forma de retrat poètic i desolador d’un sistema social que només valora la productivitat. A FilminCAT trobarem a més obres de joves creadors com l’odissea nocturna d’un jove a Barcelona a “Yo la Busco”, de Sara Gutiérrez, o “OUT”, de Denis Parrot, construïda únicament amb vídeos confessionals de joves sortint de l’armari mitjançant les seves xarxes socials.

Totes elles estaran disponibles a FilminCAT a partir del 25 de juny i fins al 25 de juliol, per tots aquells que vulguin gaudir de la programació diversa i actual d’Atlàntida en la nostra llengua.

Aquestes són les 20 pel·lícules de l’AFF 2018 que podreu veure a FilminCAT:

Holiday

McKellen: Prenent partit

Daliborek: el youtuber nazi

Diari de la meva ment

El príncep i el dybbuk

Permanent Green Light

El cas Kurt Waldheim

Out

Yo la busco

Puta y amada

Casa de ningú

Sotabosc

Federal

Histèria de Catalunya

Waiting for Barcelona

El cas Oleg Sentsov

Amateurs

Julie i la fàbrica de sabates

On the road

Sami Blood
Més informació