Noves convocatòries pel sector audiovisual!

Us informem que han sortit publicades diverses convocatòries de subvencions que poden ser del vostre interès! Us recomanem que no esgoteu els terminis, que presenteu tota la documentació que determinen les bases i que aquesta sigui el més acurada possible.


[ICEC] Subvencions a l’organització a Catalunya de festivals i mostres audiovisuals, així com la seva promoció i difusió [12 – 30.06.2020]
Per a empreses i entitats públiques o privades sense ànim de lucre que duguin a terme les activitats que estableix la base 1.
Més informació


[ICEC] Subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses audiovisuals [12.06 – 01.07.2020 / 01.10 – 15.10.2020]
Per a empreses de producció o distribució audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’ICAA.
Més informació


[OSIC] Modificacions a les dues línies de subvencions per ajudar el sector cultural a fer front a les pèrdues i cancel·lacions per la COVID-19
L’OSIC ha modificat les bases específiques de dues línies d’ajut extraordinàries amb efecte retroactiu a la data de publicació de la convocatòria publicada al DOGC el 22 de maig.
Consulta les modificacions


[DGPL] Subvencions per a la subtitulació en català de festivals i mostres audiovisuals a Catalunya [23.06 – 30.10.2020]
Per a empreses, tant si són persones físiques com jurídiques, i entitats públiques o privades sense ànim de lucre amb domicili a Catalunya, que organitzen festivals o mostres audiovisuals a Catalunya. La convocatòria s’obrirà el 23 de juny.
Consulta les bases


[ICUB] Subvencions per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària Covid-19 als projectes del sector cultural de la ciutat de Barcelona [15.06 – 06.07.2020]
Per a persones físiques o jurídiques els projectes de les quals s’hagin vist afectats o motivats per les mesures de seguretat i el context de la covid-19.
Més informació