Oberta la convocatòria d’inscripció de pel·lícules per la Secció Oficial i la Secció Latitud DocsBarcelona 2017

Prepara’t i envia’ns la teva pel·lícula!


Del 10 d’octubre al 28 de noviembre podeu presentar els vostres documentals per a la Secció Oficial i la Secció Latitud DocsBarcelona de DocsBarcelona 2016.

Les pel·lícules finalment escollides per a la Secció Oficial competiran pel Premi DocsBarcelona TV3 a la Millor Pel·lícula, pel Premi Nou Talent i el Premi del Públic. En el cas de les seleccionades per la Secció Latitud DocsBarcelona optaran pel premi Latitud DocsBarcelona-Antaviana i pel Premi del Públic.

Entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del Festival, format per reconeguts professionals nacionals i internacionals, farà la selecció de les propostes que configurarán el programa principal de la 20ena edició del DocsBarcelona.

Fins el 28 de Novembre podeu presentar les vostres pel·lícules. Així que no us adormiu!

Podeu consultar les bases aquí o a la plataforma FestHome.com, des d’on heu d’inscriure la vostra pel·lícula.

La programació del DocsBarcelona se seguirà completant amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària, Docs&Teens, amb la selecció pels adolescents i les Sessions Especials fora de competició.

Tenim moltes ganes de poder construir amb vosaltres i gaudir plegats de la 20ena edició DocsBarcelona del 22 al 28 de Maig del 2017.