Presenta el teu projecte documental al mercat de finançament del DocsBarcelona

 

El Docs Barcelona obre la convocatòria per presentar projectes a les activitats d’indústria  per les següents activitats:

  • Speed Meetings: on 40 projectes documentals tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. A més, i com a novetat, 5 d’ells participaran al Public Pitch, una oportunitat perfecta per donar-se a conèixer simultàniament davant els finançadors i tots els acreditats al DocsBarcelona.
  • Interactive Pitch: per a projectes de documentals interactius, web, multi plataformes o projectes transmèdia, on els  4 seleccionats es presentaran davant d’una selecció de finançadors, especialment interessats en aquest tipus de projectes, i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.
  • Latin Pitch: on 6 projectes provinents d’Amèrica Llatina es presentaran davant d’una selecció de finançadors, especialment interessats en projectes d’aquests països, i dels professionals acreditats. Per participar al Latin Pitch els directors/es dels projectes han de ser de nacionalitat llatinoamericana i el projecte ha de ser una producció majoritària d’Amèrica Llatina.

A més, aviat tindrem novetats sobre més activitats d’indústria, com els Rough Cut Screenings, Master Classes o Workshops.

Aquest any, la secció d’indústria del Festival comptarà també amb el Public Pitch, una nova activitat a la qual optaran 5 dels 40 projectes seleccionats pels Speed Meetings.

El plaç màxim d’inscripció és l’1 de març a les 13h.