Presentació del Tàctica International Football Film Festival

Tornen els documentals relacionats amb el món del futbol a Barcelona!

Aquest dijous 30 de març, s’ha presentat al N.H Gran Hotel Calderón, el Tàctica International Football Film Festival, un nou festival de cinema situat a la ciutat de Barcelona, que estarà dedicat a projectar documentals amb temàtiques relacionades amb el món del futbol.

El festival està organitzat per IN-EDIT, que ja organitza dos certàmens de cinema a part del Tàctica, el pròpi IN-EDIT i el Moritz Feed Dog, aquest últim vinculat amb els documentals sobre el món de la moda.

Durant la presentació han explicat davant dels assistents que per ells el futbol és una metàfora de la vida, on un grup de persones treballen en equip per aconseguir un objectiu comú, marcar un gol.  Oriol Rodríguez, director artístic del festival ha posat enfasi en que per a definir la programació, han buscat històries que mostrin la importància d’aquest esport avui en dia, així com que han apostat per aquells projectes amb una història interessant i que a la vegada disposin d’una qualitat artística destacable.

En aquest esdeveniment han anunciat alguns dels títols dels que disposaràn durant els dies que duri el certàmen: TOSH: The official story of John Toshack, Pete Jones (inauguració); Arsène Wenger: Invincible, Gabriel Clarke i Christian JeanPierre; Érase una vez en Qatar, Federerico Rotstein i Ignacio Ceroi.

Del 4 al 7 de maig, podreu disfrutar de la millor programació  sobre el futbol al Tàctica International Football Film Festival a Barcelona!