CFF+

Festivals de cinema oberts i diversos

projectes-cff

Sota el paraigües de CFF+ unim els nostres esforços per impulsar l’accessibilitat, la sostenibilitat i la diversitat, treballant des d’una perspectiva feminista i de foment de la pau per ampliar els nostres públics. Gràcies a aquestes eines, CFF i els seus festivals i mostres socis es preparen per atendre millor els públics i, així, arribar a universalitzar el dret a la cultura.

 

Accessibilitat

En els últims anys hem reforçat l’accessibilitat per als nostres públics, col·laboradors i treballadors, afavorint la implementació de tota la cadena de l’accessibilitat, el foment de pràctiques no discriminatòries i inclusives per a persones amb discapacitat i col·lectius en risc d’exclusió. Continuem formant-nos, fent xarxa i treballant per a la implementació de recursos que arribin als usuaris i usuàries finals.

 

Sostenibilitat

En els últims anys hem treballat la reducció de residus i una millor gestió d’aquests, la reutilització de materials, la col·laboració amb proveïdors sostenibles i de proximitat o el càlcul de la petjada de carboni i la seva compensació. Continuem formant-nos, fent xarxa i treballant per a la implementació de recursos que arribin també als nostres públics.

 

Diversitat i Perspectiva de gènere

Catalunya Film Festivals és una associació sense afany de lucre en la qual les decisions es consensuen participativa i democràticament, en la que s’aplica la perspectiva de gènere i diversitat en el dia a dia i en els projectes comuns amb els associats i col·laboradors. La diversitat, l’accessibilitat, la inclusió i la sostenibilitat formen part de l’ADN de l’entitat; les pràctiques no discriminatòries són presents en la presa de decisions i l’execució del dia a dia de l’associació i els projectes. Col·laborem amb proveïdors locals que treballen en línia amb aquests valors, preferentment PIMES i cooperatives de l’economia social i solidària.