#AgendaCFF | Al maig comença el bon temps i tornen els festivals de cinema a Barcelona

Fotograma ‘Smoke Sauna Sisterhood’ projectada al DOCSBarcelona

Aquest mes de maig els festivals de cinema tornen a Barcelona amb una novetat que no et pots perdre. Els amanats del cinema tindran l’oportunitat de viure una experiència única a través de la diversitat de propostes que ofereixen els diferents festivals.


Táctica International Football Film Festival

4-7.05.2023

Táctica celebra la seva primera edició que tindrà lloc del 4 al 7 de maig als cinemes Aribau i portarà en pantalla gran els millors documentals sobre futbol entre altres activitats relacionades amb l’esport rei.

La programació, seleccionada per l’equip artístic del festival amb Oriol Rodríguez al capdavant, planteja el futbol com una metáfora de la vida, on un grup de persones treballen en equip, per aconseguir un objectiu en comú, marcar un gol.
Més informació


DocsBarcelona

18-28.05.2023

Aquest any el Festival Internacional de Cinema Documental celebra ni més ni menys que la seva 26a edició. El CCCB i els Cinemes Aribau seran les seus oficials de l’esdeveniment, que també es podrà seguir en format digital a través de Filmin.

L’edició 2023 del festival oferirà als amant del cinema documental la possibilitat de descobrir les últimes tendències i connectar amb professionals del sector. La programació diversa mostrarà històries reals plenes d’emoció i el festival inclourà activitats com tallers i projeccions especials!
Una trobada imprescindible per als amants del cinema documental.
Més informació


Festival Wallay!

25.05-26.11.2023

Celebrem que arriba una altra edició del Festival de Cinema Africà de Barcelona, que enguany es durà a terme, entre altres llocs,  a la Filmoteca de Catalunya i a l’Institut Français. Amb les projeccions que presenta, ofereix una visió contemporània sobre la riquesa cultural d’Àfrica que ens permet repensar la nostra mirada. A través dels directors convidats, el festival aconsegueix enriquir l’imaginari sobre Àfrica i convida a la reflexió sobre qüestions que tenen una gran importància a dia d’avui.
Més informació