Arrenca la 5a edició d’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, amb la preestrena de “Wonder”

Del 28 de novembre al 3 de desembre, CaixaForum Barcelona serà de nou el lloc on es desenvolupi el Festival Inclús, que obre aquesta cinquena edició amb la preestrena de la pel·lícula WONDER, dirigida per Stephen Chbosky i protagonitzada per Jacob Tremblay, Julia Roberts i Owen Wilson (estrena en sales, 1 de desembre).

Amb aquest punt de partida, donem pas a gairebé una setmana de projeccions i tallers que, seguint aquesta línia, aposten per donar visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat.

La Selecció Oficial de documentals i ficció que es projectaran a l’auditori de CaixaForum inclou 20 obres -seleccionades entre més de 320- arribades des de diversos llocs del món com Canadà, Holanda, Itàlia, Suècia, els EUA o Espanya, entre d’altres. D’altra banda, la meitat de les produccions no han estat encara estrenades a les sales del país, i fins i tot veurem alguna première europea. Comptarem amb la presència dels directors, i els guanyadors de les diferents categories, previ pas pel jurat, es coneixeran a la gala de cloenda del dia 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Les ficcions són Adios amigos, At eye level, Ocells de pas, Sanctuary, Birthday, Distintos, Just like you, Lethe i Nini; i els documentals, Bottom Dollars, Lève-toi et marche, Mr. Connolly has ALS, Notes on blindness, Jo també vull sexe!, Two worlds, Beneath the surface, El desequilibrio perfecto, I’ve seen so much, ¿Lo ves? i Sky

Més informació