Estados clandestinos i Les set vides d’Eduard Toda al Memorimage, dins la secció MemoriReus

 

Sessió especial en col·laboració amb el programa Cronos del Canal 33 amb l’estrena de Joe McCarthy, l’autèntic americà

• El Teatre Bartrina, ple de nou amb l’estrena d’Els nens de la jungla

La Secció MemoriReus, que inclou el més destacat dels films de la demarcació de Tarragona, projectarà avui a les 17h al Teatre Bartrina Estados clandestinos, de Paula Monteiro i Marc Iglesias, que relata un capítol de l’Operació Còndor des de l’experiència d’un grup de militants uruguaians, exiliats a Buenos Aires. A les 21h serà el torn de Les set vides d’Eduard Toda, de Ramon Masip, Toni Orensanz i Manel Vinuesa, la fascinant història d’un reusenc il·lustre de la Catalunya de finals del segle XIX i principis del XX.

En col·laboració amb el programa Cronos del Canal 33 tindrà lloc la sessió especial de Joe McCarthy, l’autèntic americà, un retrat de l’home que va propiciar de la “caça de bruixes” contra sospitosos de ser comunistes als EUA durant els anys cinquanta. Els paral·lelismes amb Donald Trump són pronunciats.

El Memorimage va gaudir de l’estrena d’Els nens de la jungla, de Santi Suárez Baldrís. El Teatre Bartrina va omplir-se de nou per veure el documental en presència de l’equip i molts dels protagonistes de l’Escola Mowgli.