El 8è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya es presenta a Barcelona

La formatgeria 12 graus acull l’acte, que ha servit per presentar el programa oficial d’enguany i la nova pàgina web www.cerdanyafilmfestival.cat.

El passat 21 de juliol, ha tingut lloc a la formatgeria 12 graus la presentació de la vuitena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. L’acte, que ha comptat amb la presència del director del certamen, Jordi Forcada, de la gerent de Catalunya Film Festivals, Marta Lladó, el director artístic del Festival, César Candilejo, i de representants dels films seleccionats ha servit de tret de sortida a dues setmanes frenètiques d’activitats relacionades amb el cinema a la comarca de la Cerdanya.

El programa compta amb 140 films seleccionats, llargmetratges i curtmetratges, documentals, ficció i animació, distribuïts en 33 sessions de projecció.

Jordi Forcada. Director del festival: “Volem seguir demostrant que a Cerdanya interessa el cinema i que al cinema li interessa la Cerdanya. Som referent al Pirineu i treballem dur per continuar sent-ho”.

Marta Lladó. Gerent de Catalunya Film Festivals: “L’aposta per organitzar festivals fora de l’àmbit metropolità és arriscada però val molt la pena. Iniciatives com aquesta mereixen el suport de Catalunya Film Festivals”.

César Candilejo. Director artístic: “El programa farà les delícies dels cinèfils però també permetrà descobrir al públic no habituat una mirada cinematogràfica original.”

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà. És un certamen adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals