Arriba la novena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya selecciona 160 films a concurs.

El Certamen fa pública la selecció final a concurs del certamen d’enguany.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que té programada la novena edició entre els dies 28 de juliol i 5 d’agost, ha fet pública la selecció final de films a concurs. El jurat del Festival ha seleccionat un total de 160 films a concurs, que es distribuiran finalment en 44 sessions de projecció.

Aquesta nova edició de 2018, segons el programa previst, comptarà amb 9 dies d’activitat ordinària, 35 sessions al Museu Cerdà de Puigcerdà, 4 sessions matinals al Parc dels Búnquers de Martinet i 5 sessions “On tour” (itinerants) en altres espais de la comarca. El total dels 160 films seleccionats es reparteix entre curtmetratges (138) i llargmetratges (22), ja siguin ficció (126), animació (17) i documental (17). També es compta amb activitats destinades al foment de la indústria audiovisual a la comarca i la seva explotació conjunta amb el sector turístic, tallers infantils (fes la teva pròpia claqueta de cinema!), el concurs paral·lel SMARTfilms (dins de la Setmana Universitària i en col·laboració amb la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà) i el tradicional Trivial-Vermut de cinema (per equips).

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Les entrades, que són numerades, es poden reservar gratuïtament a www.cerdanyafilmfestival.cat i a través del portal Ticketea. Les inscripcions al concurs SMARTfilms es poden fer a través de la web de l’Associació Universitària de Cerdanya (www.aucer.org).