Com les sèries han envaït els festivals de cinema?

Del 27 al 30 de setembre torna una nova edició del Serielizados Fest: documentals inèdits, estrenes de sèries internacionals i conferències de professionals del sector audiovisual. Tot plegat amb les sèries de televisió com a referent indiscutible de la cultura pop. El parc d’atraccions per a tots els amants de la ficció televisiva.

Al llarg dels últims anys, els festivals de cinema han vist clar que les sèries són material audiovisual d’alt nivell, i que a la tele hi ha propostes que no tenen res a envejar al cel·luloide.

Partint d’aquesta premisa, Catalunya Film Festivals i Serielizados Fest organitzaran una sessió professional amb el títol “Com les sèries han envaït els festivals de cinema”. Comptarem amb la presència de Cristina Consuegra, programadora de l’ScreenTV de Màlaga i coordinadora del Festival de Màlaga; Mònica Garcia, subdirectora de la Fundació Sitges Festival internacional i responsable del Sitges Film Hub; Carlos R. Ríos, director del D’A Film Festival, Festival de Cinema d’Autor de Barcelona; i Anna Cervera, directora del Zoom Igualada, Festival de Ficció Televisiva.

La sessió estarà moderada per Guillem F. Marí, crític de cinema i productor del Serielizados Fest.

Durant la sessió s’oferirà un aperitiu als presents. Us hi esperem divendres 28 de setembre a les 13h a la FIUHOUSE (C/ Carme 42).

Inscripció prèvia